7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Dayakçı koca tutuklandı

Kütahya'da eşine şiddet uygulayan bir kişi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Gece yarısı 155 Polis İmdat Hattı'na yapılan bir kişinin eşini dövdüğü yönünde ihbar geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım ekipleri, Fatih Mahallesi'nde bildirilen adrese gittiğinde evdeki kavga sesleri üzerine dairenin zilini çaldı. Kapıyı açmamak için polislere hakaret ve küfürler yağdıran Yasir K., eşi F.K.'nın ekiplerden yardım istemesine daha da sinirlenerek şiddet uygulamaya devam etti. Ekiplerin ikna çabalarının sonuç vermemesi üzerine durumun bildirildiği cumhuriyet savcısı, şahsın zor kullanılarak gözaltına alınması talimatını verdi.

Polisin zor kullanarak etkisiz hale getirdiği Yasir K. ile şiddet mağduru eşi F.K. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Acil Servisi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Çift daha sonra ifadelerinin alınması için Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Polisteki ifadesinin ardından 'aile fertlerine kötü muamele, kasten yaralama, tehdit ve hakaret' suçlarından mahkemeye sevk edilen Yasir K., tutuklanarak Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Karakolda verdiği ifadenin ardından evine bırakılan F.K., "Neden çalışmıyorsun? böyle hayat geçmez, artık senin de bir şeyler yapman lazım. Böyle boş boş oturamazsın." dediği için eşi tarafından darp edildiğini söyledi. Yasir K.'nın eşine daha önce de şiddet uyguladığı ve kötü muamelede bulunduğu öğrenildi. 

Zaman
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2012 Çarşamba 18:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?