3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Demokrat Parti 63 yaşında

Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanı Atila Palangalı, 7 Ocak 1946 tarihinin Demokrat Parti’nin kuruluş günü olduğunu belirterek, bir kutlama mesajı yayınladı.


Palangalı'nın mesajı şöyle: “Demokrat Parti 7 Ocak 1946’da hürriyet, demokrasi, vatan, bayrak, Ezan ve ülkeye hizmet davasına inanmış inanç sahibi insanlarla başlamış ve bugünde aynı inanç, iman ve vatana hizmet sevgisinden aldığı güçle yoluna devam etmektedir. Türkiye’nin demokrasisinde, inanç hürriyetinde, imarında ve inşasında 63 yıl önce kurulan Demokrat Parti ve o nun devamı olan Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi’nin mührü vardır.

Türkiye’nin yüzde sekseninin imarında alın teri ve emeği olan DP’nin kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Demokrat Parti’nin bugünkü temsilcileri olan bizler, bu misyonun büyüklüğünden aldığımız heyecan, şevk, inanç ve azimle yolumuza devam ediyoruz. DP misyonu ve O’nun büyüklüğü, DP’yi her zaman diğer partilerin üzerinde tutmuştur. Bu gücün bilincinde olarak 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Kütahya’da da alternatifsizlikten yakınanlara DP alternatif olarak milletimizce tasvip görecektir. 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri, samimi, inanmış Demokratların, alın terinin karşılığını alacağı ve tıkanan siyasetin önünün açılacağı gün olacaktır. 29 Mart 2009 DP’yi birinci parti yapma günüdür. Milletimizin sıcaklığı ve şefkati, sandığa yansıyarak Demokrat Parti’yi yeniden göreve çağıracağı gündür. 29 Mart 2009 günü Doğru Yolda olan bir Demokrat Parti, inanmış adaylarıyla ve teşkilatlarıyla, seçim pusulasındaki Kırat amblemiyle yerel seçimlerde ben buradayım diyerek milletimin teveccühüne mazhar olarak, ilk genel seçimdeki iktidar adresini gösterecektir.”

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 12:03:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?