3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Denizbank 422. şubesini Simav’da açtı

DENİZBANK 422. ŞUBESİNİ SİMAV’DA AÇTI

Türkiye genelinde yaygın şube ağı ile günden güne büyüyen Denizbank’ın Simav Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Tarım sektöründe sağladığı finansal destek ile özel sektör bankaları arasında ilk sıraya yerleşen Denizbank’ın 422. şubesinin açılış törenine Simav Kaymakamı Rıza Dalan, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan ile Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan katıldı. Açılış öncesi değerlendirmelerde bulunan bankanın Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Denizbank olarak tarım sektöründe üretici dostlarıyla daha da yakınlaşacaklarını ifade etti.

Simav Kaymakamı Rıza Dalan Denizbank’ın Simav’da açılmasının ilçenin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inandığını anlattı. Belediye Başkanı Kasım Karahan da Denizbank gibi ülke genelinde yaygın şubesi bulunan önemli bir bankanın ilçesinde şube açmasının Simav’ın ekonomik yönden iyi bir noktada bulunduğunun önemli bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Karahan, Denizbank’ın ilçede faaliyet gösteren tarım başta olmak üzere sanayi ve termal turizm yatırımcılarına sağlayacağı finansal ddestekler sayesinde Simav’ın beklenenden daha önce gelişip kalkınmasına yardımcı olacağına gönülden inandığını dile getirerek hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Bankanın Simavlı Müdürü Salim Kavuşkan hemşerilerine her konuda yardımcı olmak istediğini, işleri olmasa bile çay içmeye davet ettiğini bildirdi.

Denizbank’ın Simav Şubesinin açılış törenlerine protokolün yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.

DENİZBANK 422. ŞUBESİNİ SİMAV’DA AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 14:57:01
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 23:25:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?