2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Domaniç'te masa tenisi turnuvası

Kütahya'nın Domaniç Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası masa tenisi turnuvasının şampiyonu Muratlı İlköğretim Okulu oldu.

Domaniç Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu okullar arası masa tenisi turnuvasına ilçe merkezi ve bütün köy okulları katıldı. Domaniç Çok Programlı Lisesi’nde yapılan turnuva finalinde gülen taraf Muratlı İlköğretim Okulu oldu.

Turnuvanın ikinciliğini Vakıfbank 50. Yıl İlköğretim Oukulu olurken, Çokköy İlköğretim Okulu’da üçüncü oldu. Dereceye giren okullara kupaları düzenlenen törenle verildi. Turnuva Komite Başkanı Sezai Şahin yaptığı konuşmada, bu tür turnuvaların öğrencilere birer motivasyon ve sporu özendirmek olduğunu belirtti.

Şampiyon olan Muratlı İlköğretim Okulu’nun kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ali Kardeş, ikinci olan Vakıfbank 50. Yıl İlköğretim Okulu’nun kupasını Şube Müdürü Nazım Yıldız ve üçüncü Çokköy İlköğretim Okulu’nun kupasını ise Çok Programlı Lise Müdürü Şaban Koç tarafından verildi.

Ayrıca Domaniç İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ali Kardeş, turnuvaya katılan tüm okullara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 18:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?