7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

DP 2011 seçimlerinde Meclis'te olacak

KÜTAHYA'DA SİYASET

Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanı Atila Palangalı, halkın artık DP'yi iktidarda görmek istediğini bildirdi.

Palangalı, yaptığı açıklamada, "2011 yılında erken ya da zamanında bir seçim yapılacağını ifade ederek, bu seçimlere şimdiden güçlü bir biçimde hazırlanmalıyız, milletimiz bizi seviyor ve bizden sıkıntılarına çare bekliyor, bizim yani Demokrat Parti’nin mutlaka Mecliste yer almasını istiyor" dedi.

Palangalı, 2011 seçimleri için hazır bir DP’yi Ankara’da olsun, Kütahya’da olsun Türkiye bütününde milletin huzuruna çıkarmak olduğunu belirterek, "2002 seçimlerinden bu yana Mecliste yer almadık, ancak milletimizi bizi unutmadı. Milletimiz bizi seviyor, bizden sorunlarına, yarınlarına çare bekliyor. Milletimizi sıkıntı içinde. Meclisteki iktidar ve muhalefet milletimizin sıkıntılarını görmüyorlar. Gençlerin sıkıntılarını görmüyorlar. Didişiyorlar. Çözüm üretmiyorlar, gerginlik üretiyorlar. Biz DP olarak geçmişte olduğu gibi büyük işlere imza atan partiyiz. Biz milletimizin sıkıntılarına yine ve yeniden çözüm üreten olacağız. Bizde milletimizin bu beklentilerini cevap vermek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. DP olarak hedefimiz açıkçası büyük. DP 2011 seçimlerinde Mecliste olacaktır. Milletimiz Demokrat Parti’yi artık Mecliste görmek istiyor" diye konuştu.

Palangalı, yeni göreve başlayan DP Kütahya il ve merkez ilçe yönetimlerini gören birçok kişinin, partilinin ve diğer partilerden kişilerin kendisini aradığını ve çok güzel yönetimler oluşturulduğunu söyleyerek tebriklerini ve memnuniyetlerini ifade ettiklerini söyledi.

Kendileri için önemli olanın makam olmadığını ifade eden Palangalı, "Ben yok, biz varız. Biz duygusuyla hareket edeceğiz. Makamlar bizler için çok önemli değil. Dün siyasete nasıl büyük bir heyecanla başladıysak, bugünde işte yönetimde yer alan, yeni katılan ve dışarıda aynı duygularla bizimle olan dava arkadaşlarımızla aynı heyecandayız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 16:25:03
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 18:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?