3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

DP Aslanapa adayı açıklandı

Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanı Atila Palangalı Demokrat Parti Aslanapa Belediye Başkan adaylarının, Seyfettin Azteğin olduğunu söyledi. Atila Palangalı, yaptığı açıklamada, “Başkan Adayımız Seyfettin Azteğin Aslanapa’da doğan, Aslanapa’da yaşayan ve çalışan bir kişi. Aslanapa’ya hizmet sevdalısı.

Demokrat Parti misyonundan gelen bir ailenin evladı. Yıllardan beri de teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde görev almış bir arkadaşımız. Girişimci, atılgan, iş becerisi olan bir arkadaşımız. Aslanapa’ya çok şeyler vereceğine inanıyoruz. Aslanapa’nın değişime, yeni bir kana ihtiyacı var. Bunu başaracak kişi ise genç ve dinamik belediye başkan adayımız Seyfettin Azteğin’dir. Azteğin, Demokrat Parti desteğini her zaman arkasında bulacaktır” dedi.


Demokrat Parti İl Başkanlığı'na gelerek adaylık başvurusunda bulunan DP Aslanapa Belediye Başkan adayı Seyfettin Azteğin, Demokrat Parti’nin hizmet partisi olduğunu, onun için DP’den aday olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Demokrat Parti hizmet partisidir. Aslanapa’nın gelişmeye, köy görünümünden kurtulmaya, değişime ihtiyacı var. Ben ve ekibim seçildiğimiz takdirde, Aslanapa’yı köy görünümünden kurtaracağız. Modern bir ilçe durumuna getireceğiz.

Aslanapa’da ticari canlılığı sağlayacak projeler ortaya koyacağız. Aslanapa’dan göçü tersine çevireceğiz. Aslanapa’yı büyüteceğiz. Bizim mensubu olduğumuz Demokrat Parti, geçmişte Aslanapa’ya bazı kazanımlar sağlamıştı. Ancak, AKP döneminde bunlar bir bir elimizden gitti. Sadece kaldırım taşı döşemek yeterli değil. Önemli olan Aslanapa’ya canlılık kazandıracak projeler ortaya koymak. Bu projeleri ortaya koyacağız. Aslanapa’ya ilçelerde olması gereken ne varsa, hangi kurum varsa getirmenin mücadelesini vereceğiz. Bunu başaracak inanca sahibim. Aslanapa bizim içinde yaşadığımız yerdir. Bunun için bizim için Aslanapa’ya hizmet etmek vazgeçilmezimizdir. Aday olarak Aslanapa’ya hizmet için elimi taşın altına sokuyorum. Takdir Aslanapalılarındır" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 13:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?