29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

DP Domaniç'te Yiğit, güven tazeledi

Demokrat Parti (DP) Domaniç ilçe kongresi DP GİK Üyesi İlhami Özatağ, İl Başkanı Atila Palangalı, Merkez İlçe Başkanı Hasan Tüfek, Tavşanlı İlçe Başkanı Hasan Bilge, Gediz İlçe Başkanı Hüseyin Tüysüz, milletvekili adaylarından Aslan Ateş, Yüksel Tüysüz, il ve ilçe yönetimi ile partililerin katılımıyla yapıldı. Kongre mevcut başkan Rafet Yiğit, güven tazeledi.

Kongrede partililere hitaben konuşan Rafet Yiğit, “Geçen seçimlerde elinden geleni çalışmayı en iyi şekilde yaptıklarını, nüfusuna oranla en çok oy alan ilçe olduklarını söyleyerek, önümüzdeki seçimlerde Domaniç’te Demokrat Parti’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini, seçimi kazanmak için var güçleriyle arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız” dedi.

DP İl Başkanı Atila Palangalı, 12 ilçede kongrelerini tamamladıklarını, 12 Ekim Pazar günü Kütahya’da il kongresini yapacaklarını kaydederek, meclis dışında olmalarına rağmen kongrelerin büyük bir sevgi, coşku içinde, birlik ve beraberlik içinde geçtiğini söyledi.

Palangalı, Meclis dışında kalmalarının sıkıntı olduğunu ancak hiçbir partide olmayan kendi partilerindeki sevgi, saygı ve güçlü taban varlığının bu sıkıntıyı ortadan kaldırdığını kaydetti. Demokrat Parti’de tüzük değişikliği yapılacağını belirterek, üye bazında, delege bazında seçimleri yapılacağının tüzüğe konulacağını kaydeden Palangalı, bütün teşkilatlarının ayakta olduğunu, teşkilatlarının moralinin iyi ve birlik beraberlik içinde olduğunu, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaklarını, Domaniç’te de görülen tablonun birlik ve beraberlik tablosu olduğunu ve yerel seçimlerde istedikleri sonucu almanın gayreti içinde olacaklarını bildirdi.

Kongrede konuşan GİK üyesi İlhami Özatağ’da kongreye katılan Demokrat Partililerin sadakatine vurgu yaparak, "Sizler partinize böyle sahip çıktıkça Demokrat Parti yeniden iktidara gelecektir. Bundan emin olun” diye konuştu.

Demokrat Parti GİK üyesi İlhami Özatağ, İl Başkanı Atila Palangalı, ilçe başkanları ve diğer yöneticiler Domaniç’te dolaşarak bazı ziyaretlerde de bulunduktan sonra, Mızık Çamını ve Sarıkız’ı ziyaret ederek, yorgunluk attılar. DP Domaniç ilçe Başkanlığına yeniden seçilen Rafet Yiğit’in yönetimi şu isimlerden oluştu: Celalettin Koyun, Şaban Özşahinler, Bayram yavuz, Mehmet Akgün, Mehmet Akgüneş, Hafit Şengül, Mustafa Şeker, Seyit Ahmet Göktaş, Ramazan Meşe, Ali Karaaslan, Fatih Gencer, Hakkı Uyar, Niyazi Ergin ve Yahya Yiğit.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 15:08:50
Güncelleme :17 Eylül 2008 Çarşamba 15:10:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?