2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

DP Dumlupınar'da iddialı

Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanı Atila Palangalı, Dumlupınar Belediye Başkanı Adayı'nın Nafiz Şanlı olduğunu belirterek, geçtiğimiz günlerde Ankara’da birlikte aday tanıtımına katıldıklarını ve Şanlı’nın Genel Başkan Süleyman Soylu’ya kazanmak için durmadan çalışma sözü verdiğini, Şanlı’nın seçildiğinde Dumlupınar’a güzel hizmetler yapacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Demokrat Parti (DP) Dumlupınar Belediye Başkan Adayı Nafiz Şanlı, “Dumlupınar’a daha güzel hizmet edebileceğime olan inancımla aday oldum ve 29 Mart 2009’da da Dumlupınarlıların bu kez tercihini benden yana, Demokrat Parti’den yana kullanacağına ve seçileceğime inancım tam.”dedi.

Dumlupınar’da ev ev dolaşarak destek isteyen DP Adayı Şanlı; “Dumlupınar 138 bin şehidi bağrında barındıran toprakların adıdır. Kurtuluş Savaşının kazanıldığı, Zafer kazanılan yerdir. Ancak, Dumlupınar, bu tarihi önemine rağmen, hem yeterince tanınmıyor, hem de sürekli nüfus kaybediyor, günden güne geriliyor. İlçe olan Dumlupınar, son yıllarda ilçe görünümünden uzaklaştı. Bazı kamu kurum ve kuruluşları ilçemizden alındı. Dumlupınar tarihi ve kültürü ile önemli bir ilçe olmasını rağmen, bu özelliğini tam olarak bugüne kadar yansıttığımızı söylemek mümkün değil. Belediye hizmetleri daha güzel şekilde verilebilir. Belediye bazı projelerin geliştirilmesinde öncü olabilir. 29 Mart 2009’da Belediye Başkanı seçildiğim takdirde, belediyenin öncülük edeceği projelerle ile Dumlupınar ilçesinin çehresini değiştireceğim. Dumlupınar ilçesi, adına yakışır bir ilçe olacak. Bugüne kadar Dumlupınar’a hizmet edenlere şükranlarımızı sunarız. Ancak bundan sonra hizmet sırası bizde. Dumlupınar’a daha iyi hizmet etme iddiasıyla bu yola çıktı” dedi.

İl Başkanı Atila Palangalı ise, Nafiz Şanlı’nın Belediye Meclisi'nde görev yaptığını, Belediye Başkan vekilliğinde bulunduğunu, belediyecilik konusunda tecrübeli bir kişi olduğunu belirterek, Nafiz Şanlı, inançlı, çalışkan ve girgin bir insan. Dürüst bir kişi. Demokrat Parti’nin adaylık kriterlerini her yönüyle haiz. Nafiz Şanlı ve ekibi, Dumlupınar’da çok güzel hizmetlere imza atacaklardır. Bizde Demokrat Parti teşkilatları olarak Nafiz Şanlı’dan tek bir şey bekliyoruz. 29 Mart 2009 gecesi, Dumlupınar’a hizmet edecek belediye başkanı olarak seçilmesi. Yaptığı çalışmalardan, yaptırdığımız araştırmalardan anladığımız kadarıyla, Nafiz Şanlı, Dumlupınar’da Belediye başkanlığını kazanacak durumdadır. Nafiz Şanlı ile katıldığımız aday tanıtımında da Genel Başkanımız Süleyman Soylu, Sayın Şanlı’dan, iyi çalışma ve seçilme, seçildikten sonra da güzel hizmetler sözü almıştır. Allah utandırmasın” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 12:56:01
Güncelleme :7 Şubat 2009 Cumartesi 13:18:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?