29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

DP Lideri Soylu, Kütahya'da

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesinde buyıl 7.'ncisi düzenlenen Tunçbilek Linyit, Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı.Festivale katılmak için Tunçbilek’e gelen Soylu’yu, DP Kütahya il, ilçe, belde teşkilatları, Tunçbilek Belde Başkanı Mutahhar Temel ve e çok sayıda partili konvoyla karşıladı.


Festival alanına giren Soylu, festival alanını dolaşarak festival izlemeye gelenlerle selamlaştı ve ellerini sıktı. Soylu, festivale gelen çocuklara da özel ilgi göstererek onlarla sohbet etti. Soylu’nun festivale alanına girdiğinde ise güreş cazgırının Soylu’ya ithafen yaptığı güzel takdimler ise Demokrat Partililerce uzun süre alkışlandı.


Soylu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Demokrat Parti’nin doludizgin yoluna devam ettiğini söyledi. Soylu, başlattığı Beyaz Yürüyüş kapsamında 47 ili, 200 ilçeyi ziyaret ettiğini ve programlara katıldığını söyleyerek bu ziyaretlerde 85 bin kilometre yol kat ettiğini, Demokrat Parti’nin doludizgin yoluna devam ettiğini söyledi. Festivali ve festival kapsamında yapılan güreşleri sonuna kadar DP Kütahya İl Başkanı Atila Palangalı, Belediye Başkanı Mutahhar Temel ve teşkilat mensuplarıyla izleyen Soylu, başa güreşen güreşçilerin madalyalarını Belediye Başkanı Mutahhar Temel’le birlikte takarak bir konuşma yaptı. Soylu yaptığı konuşmada, Tunçbilek festivaline katılmaktan onur duyduğunu belirterek, "Mutahhar Temel’in zor şartlar altında milletin gönlünü kazanarak hizmet ettiğini, ortaya koymuş olduğu hizmet anlayışıyla belediye başkanlarına örnektir. Adam gibi belediye başkanı dediği bir belediye başkanıdır.” dedi.


Soylu, konuşmasında, “Demokrat Parti büyük bir hizmet kervanıdır. Demokrat Parti kadrolarıyla birlikte yeniden modern ve güçlü bir Türkiye’ye, bir beyaz yürüyüşle, yeni bir anlayışla, Demokratları yeniden Türkiye’nin iktidarına getirmek, bu ülkeyi demokratik bir ülke yapmak, zengin bir ülke yapmak, kalkınan bir ülke yapmak için mücadelesini inanarak sürdürmektedir" şeklinde konuştu.


Soylu, 6 aydır beyaz yürüyüş yaptıklarını ifade ederek, “Ahlaklı siyaset için, ahlaklı demokrasi için, ahlaklı devlet için, ahlaklı ekonomi için, ötekisi olmayan Türkiye için, bu ülkede yaşayan insanların birliği için, beraberliği için, kardeşliği için, bu coğrafyada lider bir ülke için, yöneten bir Türkiye için ve ülkede yaşayan insanların başı göğe değecek kadar onurlu bir şekilde yaşaması için yeniden Demokrat Parti ile ülkenin yarınlarına, aydınlık dolu yarınlarına, güzel günlerine merhaba diyeceğiz. İşçinin, çiftçinin, emeklinin, memurun, sanayicinin, iş adamının, öğretmenin ve bu ülkede yaşayan bütün insanların dostu olan Demokrat Parti’yi yeniden Türkiye’nin en güçlü aktörü hale getireceğiz. Demokratları yeniden Türkiye’nin iktidarına gelecekler“şeklinde konuştu.


Mutahhar Temel’de DP Lideri Soylu’nun festivale katılarak kendilerini onurlandırmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Soylu’ya günün anısına Tunçbilek Belediyesi logolu çini bir tabak hediye etti.

SOYLU VE DP’LİLER PİKNİK YAPTI
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu ve beraberindekiler, Tavşanlı İlçe Başkanı Hasan Bilge ve Tunçbilek Belde Başkanı Şerif Ahmet tarafından organize edilen Tunçbilek’in Gaip Dede mesire alanında pikniğe iştirak ettiler. Soylu, piknik alanında piknik yapanlara yakın ilgi gösterdi, bazı piknikçilerle sohbet etti, genç bir kızla bir müddet voleybol oynadı, başında ve ayağında top sektirerek futbolda da kabiliyetli olduğunu gösterdi. Mesire alanında Gaip Dede’ye ait olduğu ifade edilen eski mezar taşını belediye başkanı Mutahhar Temel’le birlikte incelediler. DP Genel Başkanı Süleyman Soylu ile birlikte DP Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Yalçın, Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, GİK üyeleri Doç.Dr. Vedat Demir, Onur Gözen, İlhami Özatağ da festivale katıldılar.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 16:31:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?