7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

DP Merkez İlçe yönetimi yenilendi

DP KÜTAHYA MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ YENİLENDİ

Demokrat Parti Kütahya İl Başkanı Atila Palangalı, bütünleşme çerçevesince Merkez İlçe yönetiminin DP GİK tarafından mevcut Merkez İlçe Başkanı Hasan Tüfek başkanlığında yeniden belirlendiğini ve göreve başladığını açıkladı.

Palangalı, şöyle konuştu: "2011 yılının erken ya da zamanında bir seçim gerçekleştirileceğini belirterek, bu seçime hazırlık çalışmalarımızı hızlı bir biçimde sürdüryoruz. Biliyrosunuz DP-Anavatan birleşmesinden sonra bu kadarolarda görev alan arkadaşlarımızın da dinamizmini partimize katmak için DP Genel Merkezince yeniden yapılanma çalışmaları başlatıldı. Bu çerçevede il yönetimimizde ve merkez ilçe yönetmimizde bu yenilenmeyi gerçekleştirdik. Diğer ilçelerimize ve beldelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Güzel bir birliktelik yakaladık, bu seçimlere yansıtmak istiyoruz dedi. Palangalı ilçe yönetiminde görev alanları ayrı ayrı kutladığını belirterek, "daha önceki yönetimlerde görev alan arkadaşlarımıza da yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eder, değerli Merkez ilçe Başkanımız Hasan Tüfek ve yeni yönetimine başarı çalışmalar dilerim."

Başkan Palangalı, Demokrat Parti Kütahya Merkez ilçe yönetimi DP Genel İdare Kurulu'nun 3 Şubat 2010 tarihli kararıyla Hasan Tüfek'in ilçe başkanlığında yenilendiğini belirtti. Palangalı, buna göre merkez ilçe yönetim kurulu ve disiplin kurulu şu isimlerden oluştu: "Merkez İlçe Başkanı Hasan Tüfek, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Tekeli, Ahmet Baştürk,Gönül Akyol, Emine Kap, Sami Karatay, Hasan Durgun, Mehmet Çakır, Muzaffer Öztürk, Halil Yiğit, Mehmet Sab, Ömer Garipözer, Recep Ataş, Hakkı Akduman, Ömer Öztürk, Yalçın Şahin, Salih Aslan, Mustafa Korkmaz, Abdullah Azizoğlu, Mustafa Mutlu, Hasan Girgin. Disiplin kurulu Mehmet Demir, Yalçın Uylu, M.Ali Yaymacı, Nuri Yılmaz, Tevfik Solmaz, Ramazan Çatlatan, Muammer Turhan, Ahmet Güngör ve Yaşar Bola."

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 11:13:02
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 16:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?