2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

DP Pazarlar ve Çavdarhisar'da iddialı

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Atila Palangalı, Çavdarhisar adayı Ziraat Teknisyeni Ömer Balık, Pazarlar ilçesinde ise Eski Pazarlar İlçe Başkanı Hasan Ertaş’ın olduğunu, bu adaylarımızın uzun süredir çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Palangalı, şöyle konuştu: “Biz seçime her yerde iddialı bir biçimde gireceğimizi ve her yerde kazanmak için var gücümüzle çalışacağımızı ifade ederek, ona göre aday çalışması yaptığımızı belirtmiştik. Çavdarhisar ilçemizde partimize ve ilçesine gönül vermiş, ziraat teknisyeni olan değerli bir insanı, Ömer Balık’ı aday gösterdik. Geçtiğimiz günlerde adayımız Ömer Balık ile Ankara’da Genel Başkanımız Süleyman Soylu’nun katıldığı ve aday tanıtım toplantısına katıldık. Ömer Balık, o günden beri çalışmalarını teşkilatımızla birlikte yapıyor. Ömer Balık, seçildiğinde Çavdarhisar’a hizmet edecek, dürüst bir insan. Çavdarhisarlıların Ömer Balık’a destek olacaklarına, DP adayı Ömer Balık’ı destekleyeceklerine inanıyorum. Ayrıca Çavdarhisar İlçe Başkanımız Süleyman Kalkan da, İl Genel Meclisi üyeliği için bu görevinden ayrılmış, yerine teşkilatımız Halil Demirayak’ı seçmiştir. Süleyman Kalkan’ın İl Genel Meclis üyeliğine mutlak seçileceğine inanıyorum. Çavdarhisar teşkilatımız bir ve beraber olarak gösterdiklerimiz adaylarımızla çalışmalarını sürdürüyorlar. Başarılı olacaklardır."

Palangalı, Pazarlar ilçesinde belediye başkanlığı için iki adayın kendilerine müracaat ettiklerini belirterek, GİK üyemiz İlhami Özatağ, İl Başkan yardımcılarımız ve Pazarlar İlçe Teşkilatıyla yaptığımız toplantılar sonucu, partimize yıllardır hizmet veren, Genel Başkanımız Süleyman Soylu’nun Pazarlar ziyaretinde İlçe Başkanı olarak Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlayan, Pazarlar ilçesinin sevilen bir kişisi olan Eski İlçe Başkanımız Hasan Ertaş’ın adayımız olmasına karar verdik.

Pazarlar ilçe teşkilatımız adayları Hasan Ertaş, adaylığının kesinleşmesinden sonra çalışmalarına başlamışlardır. Hasan Ertaş, siyasi tecrübesi olan, siyaseti bilen ve kazanma hırsı olan Pazarlar’a hizmet sevdalısı, dürüst bir insan. Çıktığı yolda başarılı olacak, bizim yüzümüzü güldürecektir. Pazarlar ilçe teşkilatımıza ve adayımız olan Eski İlçe Başkanımız Hasan Ertaş’a güvenimiz ve desteğimiz tamdır" diye konuştu. DP Pazarlar İlçe Başkanı Recep Çatal da, Pazarlar’da, DP’nin yüzünü güldürecek bir sonucu almak için, çalışacaklarını bildirdi.

Palangalı, Emet, Gediz ve Simav’da çok güzel aday tanıtım toplantıları yaptıklarını, diğer ilçelerde de benzer şekilde aday tanıtım toplantıları yapacaklarını, buralardaki esnafı, sivil toplum kuruluşlarını ve halkı ilçe, il teşkilatı ve adaylarıyla birlikte ziyaret ederek, adayları ve Demokrat Parti için destek isteyeceklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 13:46:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?