7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

DP yönetim kurulu belirlendi

KÜTAHYA'DA SİYASET

Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Yönetim Kurulu'nun yeniden oluşturulduğunu bildirildi.

İl başkanı Atila Palangalı, yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi, Türkiye’nin siyasi alternatifsizliğini ortadan kaldırmak ve Türkiye’nin sıkışan siyasetinin önünü açmak için yıllardır bu ülkeye hizmet etmiş köklü iki parti olan Anavatan Partisi ve Demokrat Parti 31 Ekim 2009 tarihinde bütünleşmişlerdir. Demokrat Parti Kütahya il teşkilatları da bu kapsamda çalışmalarını sürdürmektedir. Kütahya Demokrat Parti büütnleşmesini Atila Palangalı’nın il başkanlığında gerçekleştirerek görevine başlamıştır. Anavatan Partisi kadrolarında yıllarca siyaset yaparak ilimize hizmet eden değerli arkadaşlarımızın katılımıyla oluşan yeni il yönetim kurulumuz şu isimlerden oluşmuştur" dedi.

İl Başkanı Atila Palangalı İl Yönetim kurulu üyeleri A.Ali Kadıoğlu, Ömür Mercan, Mustafa Özgül, Adil Özkan, Müzeyyen Güntekin, Seyyare Kantarcıoğlu, Melih Aslan, Nedim Delen, Süleyman Kızıklıoğlu, Yaşar Aşkın, Yüksel Tüysüz, Necdet Karayiğit, Erol Akdemir, Bahri Zeybek, Mehmet Balkanlı, Zeki Şenol, Cavit Uğurlar, Salih Aytemur, Ünal Ertunç, Adem Benli, Ahmet Vuran, Ahmet Şen, Süleyman Azizoğlu, Cemil Uygun, Arif Nizam, Cevat Sezel, Mahmut Erdoğmuş ve Münür Aykanat'tan oluştuğunu belirtti.

Palangalı il disiplin kurulu ise Ali Kuran, Selim Göral, Ahmet Türk, Hüseyin Çetinkaya, Hasan Avşar, İsmail Erkan, Şahin Güngör, Mehmet Şahin, Yavuz Tekeli, Ethem Yüce ve Ahmet Turan'dan oluştuğunu ifade etti.

Palangalı, göreve başlayan il yönetim kuruluna başarılar dilerken, önceki yönetimde fedakarca çalışmalarda bulunan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Palangalı ayrıca ilçe ve belde teşkilatlarında da bütünleşme ile ilgili çalışmaların sürdüğünü ve en kısa zamanda bu çalışmaların tamamlanarak kamuoyuyla paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

KÜTAHYA'DA SİYASET
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 10:35:00
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 00:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?