3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

DP'de halef selef dayanışması

Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanı Atila Palangalı, 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olmayan merkez Seyitömer beldesinin Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Deniz’e teşekkür plaketi takdim etti.

Demokrat Parti (DP) İl Başkanlığı'nda GİK üyesi İlhami Özatağ, Merkez İlçe Başkanı Hasan Tüfek ve il, ilçe merkez yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu si yapılan bir törenle, 29 Mart 2009 seçimlerinde aday olmayacak olan Seyitömer Belediye Başkanı Hasan Hüzeyin Deniz’e ve meclis üyelerine İl Başkanı Atila Palangalı tarafından birer teşekkür hediyesi takdim edildi.

Törende bir konuşma yapan Seyitömer Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Deniz, siyasete başladığı günden beri, Demokrat Parti teşkilatıyla güzel dostluklar edindiği, her zaman yakın ilgi ve destek gördüğünü belirterek, "Bize verdiğiniz bayrağı altı meclis üyesi arkadaşımla birlikte taşıdık. Aldığımız bayrağa leke getirmedik. Bayrağı en iyi şekilde temsil ederek, teslim ediyoruz” dedi.

“YUSUF KARGIN’I DESTEKLEYECEĞİM”
Yeniden aday olmayacağını, Demokrat Parti’nin adayı olan ve geçmiş dönemde büyük desteğini gördüğü Yusuf Kargın’ı destekleyeceğini söyleyen Hasan Hüseyin Deniz, “Yeniden aday olmayacağım. Beş söz verdim. Bu sözlerin hepsini de yerine getirdim. İktidar olmamamıza rağmen, muhalefette olmamıza rağmen başarılı olduk. Güzel hizmetler verdik. Seyitömer Demokrat Parti’nin verdiği hizmetlerle devam ediyor. Seyitömer’de yeniden aday olan Demokrat Parti bayrağını dalgalandırmak ve Seyitömer’e dikmek için aday olan, Seyitömer’e Belediye başkanı olarak 27 sene hizmet eden Yusuf Kargın’a tam destek vereceğiz. Onun için çalışacağız” diye konuştu.

“300 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK ÖZEL ELEKTİRİK SANTRALI KURULACAK”
Hasan Hüseyin Deniz, Seyitömer için müjde de verdi. Yaptıkları çalışmalar ile iki kuruluşun Seyitömer’e geleceğini ve fabrika kuracağını belirten Deniz, iki kuruluşla anlaşma yaptıklarını ve 300 kişi istihdam edecek özel elektrik santralı kurulacağını belirterek, yer tahsisini yaptıklarını, ayrıca bir çimento fabrikası kurulması içinde anlaşma yaptıklarını ve bunun içinde yer tahsisi yapıldığını sözlerine ekleyerek, bu kuruluşların yapılan anlaşma gereği çalışacak işçileri Seyitömer’den alacaklarını söyledi.

DP İl Başkanı Atila Palangalı, GİK Üyesi İlhami Özatağ ve Merkez İlçe Başkanı Hasan Tüfek’te yaptıkları konuşmalarda, Hasan Hüseyin Deniz ve meclis üyelerine yaptıkları çalışmalardan ve başarılı hizmetten dolayı teşekkür ederek, "Şerefinizle taşıdığınız bayrağı, aynı şekilde temsil ediyorsunuz. Siz bizim onurumuzsunuz, gururumuzsunuz. Desteğinizle yeniden Seyitömer’de DP’nin bayrağı dalgalanacak, hizmetler devam edecektir.” dediler.

Konuşmalardan sonra İl Başkanı Atila Palangalı tarafından Hasan Hüzeyin Deniz ve meclis üyelerine birer plaket takdim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 14:34:05
Güncelleme :13 Ocak 2009 Salı 14:21:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?