2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

DP'den istifa etti AK Parti'ye katıldı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesinde iki dönemdir Demokrat Parti Belediye Meclis üyeliği yapan Halil İbrahim Şen partisinden istifa ederek, AK Parti'ye üye oldu.


Bugüne kadar dededen toruna üçüncü kuşaktan Demokrat Partili olduklarını ancak son zamanlarda yapılan haksızlıklara daha fazla dayanamadığını ve partisinden istifa ettiğini ifade eden Şen, AK Parti ile Tunçbilek'e daha büyük ve iddialı projelerin yapılacağına inandığını kaydetti.


Şen, ''Demokrat Parti'den istifa ederek AK Parti saflarına geçtim. Bugünden sonra AK Parti için çalışacağım. Tunçbilek, 29 Mart yerel seçimlerinde iktidar partisinin başkan adayını seçerse bütün sorunlar çözülecektir, ben de Demokrat Partiden istifa ederek AK Parti saflarına geçmiş bulunmaktayım'' ifadesini kullandı.


Tunçbilek Belediyesi Meclis üyeliğinin devam ettiğini bildiren Şen sözlerine şöyle devam etti: ''Meclis üyeliğim devam ediyor, ancak bu partiye gelirken hiçbir beklentim olmadı şu anda AK Partiden meclis üyesi adayı da değilim. Aldığım karar hepimize hayırlı olsun. AK Parti iktidarında gençlerimizin işsizlik sorunu ve ekonomik sıkıntıların aşılacağına inancım sonsuz burada benimde yapabileceğim bir şey olursa beraber çözüm için elimden geleni yaparım. Kendi parti teşkilatımda yapılan haksız uygulamalar beni rahatsız ediyor, ben deden babaya üçüncü kuşak Demokrat Partiliydim ancak yapılan yanlışlar ve haksızlıklar beni istifa noktasına getirdi. İnşallah hayırlısı olur :"


AK Parti Tunçbilek Belde Teşkilat Başkanı Halil Duyum da partisine katılan Belediye Meclis üyesi Halil İbrahim Şen'e hayırlı olsun diyerek memnuniyetini dile getirdi.


Duyum, yaklaşan seçimlerin Tavşanlı ve Tunçbilek'e hayırlı olmasını dileyerek AK Parti kapılarının herkese açık olduğunu ifade etti.
AK Parti ile Tunçbilek beldesinin daha fazla hizmet alacağını söyleyen Duyum, ''Bizler Tunçbilek için el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz. Demokrat Partiden istifa ederek AK Parti saflarına katılan Meclis üyesi Halil İbrahim Şen'e aldığı kararın hayırlı olmasını diyorum'' ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 16:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?