3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

DP'li gençlerden lokmalı teşekkür

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Demokrat Partili gençler, seçim döneminin sorunsuz geçmesi ve partilerinin adayı Kasım Karahan’ın belediye başkanlığı seçimini kazanması nedeniyle Cumhuriyet Meydanında lokma döktürüp halka dağıttı.

Yaklaşık 10 bin kişiye ikramda bulunan Demokrat Parti Simav Gençlik Kolları Başkanı Levent Sevimli, seçim çalışmaları sırasında kapı kapı dolaşarak vatandaşları ziyaret ettiklerini anlattı.

Gittikleri her yerde vatandaşların kendilerine ikramda bulunduklarını vurgulayan Sevimli,” Vatandaşlarımız bize sadece ikramda bulunmakla kalmadılar. Aynı zamanda gönüllerini de açtılar, bizleri adeta sahiplendiler. Bu sıcak ilgi bizleri duygulandırmıştı. Seçim döneminde uygun düşmeyeceğinden bu günü bekledik. Hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Yeni dönemin sorunsuz geçmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu. Simav’da DP’nin belediye başkanlığını 10 yıl sonra geri almanın gençler olarak kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğine dikkat çeken Sevimli, “ Seçim bitti. Belediye başkanlığını ağabeyimiz, büyüğümüz Kasım Karahan kazandı. Şimdi kendisinden hizmet bekliyoruz” diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 12:54:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?