30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

DP'li Palangalı güven tazeledi

Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanlığı'nın Olağan Genel Kurulu'da, mevcut başkan Atila Palangalı güven tazeledi.

Yönetim Kurulu'nun ibrasından sonra İl Başkanı Atilla Palangalı, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı en iyi düzeyde tutmaya çalıştık. Kırat aşkıyla Kütahya’da seçimlerde en iyi neticeyi alacağız, buna inancım tamdır. 39 yaşındaki genel başkanımızla birlikte çalışmaktan mutluyuz. DP bir semboldür.Köklü geleneğimiz ile bu kutsal davayı daha da ileri götüreceğiz. En büyük duam AP, DYP ve DP olarak eski başarılarımızı yakalamaktır. Mücadelemiz kadınıyla, erkeğiyle DP’ye en iyi yere getirmektir. Bu memleketi iyi yönetemeyenlere karşı el ve gönül birliği ile iktidar için çalışacağız. DP onurlu bir süreçten geçmektedir. Sıkıntıyı olmadan refaha varılmaz. Biz m için gece-gündüz, kilometre farkı yoktur, çalışacağız ve partimizi en iyi konuma getireceğiz. Çünkü bu milletin bize ihtiyacı var" dedi.


Başkan Palangalı’nın konuşmasından sonra misafirler ve partililer de söz alarak dileklerini belirttiler. Tek aday olan Atilla Palangalı yeniden il başkanlığına getirildi.
Yeni yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu: "Ömür Mercan, Yusuf Kargın, Müzeyyen Güntekin, Mustafa Özgül, Salih Aytemur, Melih Aslan, Erol Akdemir, Mustafa Gediz, Necdet Karayiğit, Mehmet Şengül, Adem Benli, Mehmet Balkanlı, Ahmet Vuran, Ahmet Çınar, Ahmet Şen, Yüksel Tüysüz, Süleyman Azizoğlu, Hüseyin Uygar, Cemil Uygun, Zeki Şenol, Serkan Turgut, Sadık Erilbayır, Fatma Ünal Avşar, İshak Alsaç, Fatma Dilsizoğlu, Mithat Şahin, Cevat Sezel ve Ahmet Kocaman."
Aizonai Otel'de yapılan kongreye, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Remzi Günay DSP İl Başkanı İsmail Atilay, MHP İl Başkanı Kamil Konya, BBP İl Başkanı Mehmet Sarı ile DP GİK üyeleri İlhami Özatağ ve Fatma Yelken katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 23:03:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?