2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

DPÜ 3. Ege Art Sanat Fuarı'nda

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ULUSLARARASI 3.EGE ART SANAT FUARI’NDA

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Ege Üniversitesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen 3. Ege Art Sanat Fuarı'na yerli ve yabancı birçok sanatçının yanısıra üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri'nden de katılımlar oldu.

Yoğun ilginin olduğu gözlenen 3. Ege Art Sanat Fuarı’na Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) 14 öğretim elemanının hazırlamış olduğu grafik, resim, seramik ürünlerinden oluşan eserlerle katıldı. Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi standını gezen ziyaretçiler, sergilenen eserleri beğendiklerini ifade ettiler.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Dumlupınar Üniversitesi GSF tarafından açılan standı ziyaret ederek öğretim üyeleri ve elemanlarıyla bir süre sohbet etti.

Bakan Günay ziyarette dünyaca ünlü Kütahyalı ressam Ahmet Yakupoğlu’ndan övgüyle söz etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Kütahya’da çok güzel bir üniversite olduğunu ifade ederek, oradaki bürokrat ve sanatseverlere Dumlupınar Üniversitesini mutlaka gidip görmeleri gerektiğini söyledi.

Uluslararası düzenlenen sanat fuarına katılan öğretim elemanları, fakülteyi ve üniversitelerini tanıtma adına bu etkinliklere ileriki dönemlerde de katılacaklarını belirttiler.

Fuara üniversiteyi temsilen dekan yardımcıları Mahmut Ayhan, Levent Mercin, Resim Bölüm Başkanı Lale Altınkurt, Öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Selda Mant, Yrd.Doç.Dr.Selma Şahin, öğretim elemanlarından Ezgi Örgen, Özkan Baysal, Yasemin Özpınar, Nazik Çiğdem, Gülsevim Can, Elif Özdoğlar, Filiz Çimen, Mine Küçük ve Adem Dönmez katıldılar.

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ULUSLARARASI 3.EGE ART SANAT FUARI’NDA
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ULUSLARARASI 3.EGE ART SANAT FUARI’NDA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 11:15:03
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 12:33:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?