3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

DPÜ kültür bahçesi hizmete giriyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) Müdürü Okutman Ahmet Gümüştekin, AB Eğitim ve Gençlik Programları Avrupa Gönüllü Hizmetleri kapsamında DPÜ Merkez Yerleşkede AB’den gelen öğrencilerin de çalıştığı Kültür Bahçesi’nin 19 Ağustos günü Rektör Prof. Dr. Güner Önce’nin açılışını yapacağı bir törenle öğrencilerin ve üniversiteye gelen diğer misafirlerin hizmetine açılacağını söyledi.

DPÜSEM Müdürü Gümüştekin, AB Eğitim ve Gençlik Programları Avrupa Gönüllü Hizmetleri kapsamında AB’den gelen öğrencilerin de çalıştığı projenin Bedesten’in arka kısmında Barış Manço heykelinin bulunduğu yerde göle, Gölevine ve Kütahya’ya nazır bir konumda olduğunu belirterek, “Bilindiği gibi bu yer üniversite öğrencilerimizin birçok ihtiyacına cevap veren Bedestenin hemen önü. Ayrıca üniversitemiz hastanesine de çok yakın bir mesafededir. Gerek öğrencilerimizin gerek üniversite hastanemize gelen hasta ve hasta yakınlarımızın gerekse üniversitemizi ziyaret eden diğer konuklarımızın Kültür Bahçemizde yeşille, gölle ve Kütahya manzarasıyla bütünleşen güzel bir manzara seyrederek hoş bir vakit geçirebileceklerini düşünüyoruz. Bize her türlü çalışmamızda olduğu gibi bu bahçenin oluşumunda da desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Güner Önce olmak üzere Almanya ve Fransa’dan gelerek bu bahçenin yapımında çalışan misafir öğrencilerimize ve katkıları olan herkese teşekkür ediyorum. Kültür Bahçemizin açılışını 19 Ağustos’ta Rektörümüz Prof. Dr. Güner Önce ve davetlilerin katılımıyla yapacağız” dedi.

Yapım çalışmaları devam eden Kültür Bahçesine henüz açılışı yapılmadan öğrenci ve ziyaretçilerin ilgi gösterdiği görüldü.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2009 Cumartesi 13:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?