2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

DPÜ müdürleri toplandı

Dumlupınar Üniversitesi'ne (DPÜ) bağlı 10 Meslek Yüksekokulu Müdürü, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Güner Önce’nin başkanlığında Simav’da toplandı.

Toplantının ardından akşam yemeğinde Yeşilköy Değirmen Restoranda ev sahibi Simav M.Y.O Müdürü Mehmet Korkmaz tarafından onurlarına verilen akşam yemeğinde gazetecilere açıklamalarda bulunan D.P.Ü. Rektörü Prof. Dr. Güner Önce, toplantıda okulların sorunlarını masaya yatırdıklarını ve önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında izleyecekleri yol haritasını belirlediklerini anlattı.

Sorunsuz bir eğitim yılı hedeflediklerini anlatan Rektör Önce, bu tür toplantıları her ay değişik ilçelerde gerekleştirmeye devam ettiklerini bildirdi. Gelecek ay toplantının Gediz İlçesinde yapılacağını vurgulayan Rektör Önce, Meslek Yüksekokullarının eğitim verdiği ilçelere ekonomik, sosyal ve kültürel yönden büyük destekler sağladığını söyledi.

Dumlupınar Üniversitesi olarak bu tür diyalog ve iş birliğine işin başından beri büyük önem verdiklerini dile getiren Rektör Önce,” Üniversiteler arasında Dumlupınar Üniversitesi gibi Meslek Yüksek Okullarına önem veren, onlarla yakından ilgilenen Türkiye’de başka bir üniversite bulamazsınız. MYO Müdürlerim görev yaptıkları ilçelerinde en az bir kaymakam bir belediye başkanı gibi ilçesinin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişip kalkınması için büyük çaba sarf ediyorlar. Bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerini huzurunuzda takdir ettiğimi bildirmek istiyorum” diye konuştu.

Simav Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Korkmaz’ın DPÜ Rektörü Prof. Dr. Güner Önce’nin başkanlığında meslektaşları onuruna Yeşilköy Değirmen Restoranda verdiği akşam yemeğine Simav Kaymakam Vekili İsmail Çorumluoğlu, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Kütahya Milletvekilleri Alim Işık, İsmail Hakkı Biçer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Simav İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, Simav Teknik Eğitim Fakültesi Sekreteri Ahmet Tetik ile Simav Teknik Eğitim Fakültesi ve Simav Meslek Yüksek Okulunda görev yapan akademisyenler katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 15:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?