7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

DPÜ'ye ikinci kültür bahçesi

DPÜ'YE İKİNCİ KÜLTÜR BAHÇESİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sürekli Eğitim Merkezi’nin Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programı Eylem 2 Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında hazırladığı, yasal temsilciliğini DPÜSEM Müdürü Ahmet Gümüştekin’in, proje koordinatörlüğünü ise DPÜSEM Müdür Yardımcısı Handan Özdemirel’in yaptığı “Meeting with All Colors of Art” (Sanatın Tüm Renkleriyle Buluşmak) isimli proje tüm hızıyla devam ediyor.

1 Temmuz 2010 tarihinde faaliyete başlayan proje kapsamında Fransa’dan Joan Vialatte ve Letonya’dan Rudolfs Konstants isimli gönüllüler Kasım sonuna kadar Üniversite bünyesinde çeşitli çalışmalarda yer alacaklar. Proje kapsamında DPÜ’ye gelen gönüllüler; müzik, dans, geleneksel el sanatları, tiyatro gibi kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bulunacaklar.

Sürekli Eğitim Merkezi müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Eylem 2 Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamındaki “Meeting with All Colors of Art” isimli projenin faaliyetleri dahilinde Fransa ve Letonya’dan gelen gönüllülerin yardım ve gayretleriyle oluşturulan Sanat ve Kültür bahçesi de Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Önce tarafından açıldı. Üniversite bünyesinde geçen yıl açılan Kültür Bahçesinin ardından ikinci Kültür bahçesi olma özelliğini taşıyan bu mekan ile DPÜ Merkez yerleşke öğrenci ve misafirlerin dinlenebilecekleri yeni bir mekana kavuşmuş oldu.

DPÜ'YE İKİNCİ KÜLTÜR BAHÇESİ
DPÜ'YE İKİNCİ KÜLTÜR BAHÇESİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 12:26:05
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 16:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?