2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Dumlupınar'da Bahar Şenliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) Bahar Şenliği coşkusu yaşandı. Bahar şenliğinde müzik, eğlence, sportif faaliyet, yarışma olmak üzere birçok etkinlik yer aldı.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Güner Önce’nin açılış konuşmasıyla başlayan bahar şenliklerde merkez kampus adeta fuar alanına döndü.

Bir tarafta kurulan Lunaparkta gondol, balerin, kamikaze, yarış arabaları ve çarpışan otolar, diğer yanda açılan stantlarda süs eşyası, köfte ekmek, ekmek, ayran, gözleme satışı yapanlar.
Bazı öğrenciler şenlik faaliyetleri boyunca kurulan lunaparkta gondol, kamikaze, balerin, yarış arabaları, çarpışan otolarda eğlenerek stres atarken, öte yandan bazı öğrenciler de tırmanma kulesine tırmanarak hem yarıştılar hem de adrenalinlerini atmanın keyfini yaşadılar. Bazı öğrenciler ise, go-kart yarışmasında heyecanlı anlar yaşadılar.

Bahar Şenliği etkinliklerini izlemeye ve eğlenmeye üniversite dışından da birçok gencin katıldığı görüldü. Akşam ise, öğrenciler Türk Pop Müziği'ne yıllarını veren Kurtalan Ekspres ve Moğollar grubunun konserleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı Halk Müziği sanatçısı Nilgün kızılcı’nın Türküleri ve Tibet Ağırtan ile Aura’nın şarkılarıyla stres attılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 15:47:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?