3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Eğitime destek teşekkürü

KÜTAHYA TİCARET BORSASI VE ZİRAAT ODASI YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na bilgisayar ve projeksiyon cihazları bağışlayan Kütahya Ticaret Borsası ile Ziraat Odası'nın yöneticilerine birer teşekkür belgesi verdi.

Vali Şükrü Kocatepe, makamındaki törende yaptığı konuşmada, Kütahya Ticaret Borsası ile Ziraat Odası tarafından Evliya Çelebi Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na 8 projeksiyon cihazı ve 20 bilgisayar bağışlandığını bildirdi.

Yardımların değerinin 20 bin lira olduğunu belirten Vali Kocatepe, “Kütahya Ticaret Borsası ve Kütahya Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ile Vahitpaşa Kütüphanesi'ne 20 bilgisayar, 8 sınıfa da projeksiyon cihazı alındı. Kendilerine çocuklarımızın eğitim öğretimine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Eğitim öğretim artık teknolojik gelişmeleri takip ederek daha süratli ve verimli oluyor. Her sınıfa bir projeksiyon cihazı kuruldu. Mahalledeki hemşehrilerimizin bir araya gelip bunu temin etmeleri mümkün değildi. Kütüphanedeki bilgisayarlar da sayı olarak yetersizdi. Orada çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için bilgisayarların 12'si kütüphaneye verildi” dedi.

Daha sonra Vali Şükrü Kocatepe tarafından Kütahya Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Altınkaya ve Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş'a birer teşekkür belgesi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 20:17:02
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 14:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?