3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Ehliyetsiz anne kızını ezdi

EHLİYETSİZ ANNE, 5 YAŞINDAKİ KIZINI EZDİ

Kütahya’da düğüne gitmek için hazırlanırken eşinden habersiz otomobilin direksiyonuna geçen ehliyetsiz kadın, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol üstünde bekleyen kızına çarparak ölümüne neden olduğu iddia edildi.Üzücü olay, Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Topçu ailesi bir yakınlarının düğününe gitmek için hazırlık yaptıkları sırada Nevin Topçu (29) kayın pederine ait 43 NS 115 plakalı aracın direksiyonuna geçti. Nevin Topçu ile birlikte otomobile kayınvalidesi Emine Topçu (80) ve küçük kızı olan Seher Topçu (4) bindi. İddia göre, İlk kez otomobile kullandığı söylenen Topçu eşi gelmeden aracın yönünü değiştirmek istediği sırada büyük kızı Zeynep Topçu (5) araca binmek için koşmaya başladı. Kızının koştuğunu gören anne Nevin Topçu bir anda panik yaparak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yokuş aşağı hızlanan otomobil Tümsekten uçarak, önce tümseğin altındaki Küçük Zeynep in üstünden geçti daha sonrada 50 metre aşağıdaki meyve bahçesindeki ağaca çarptıarak durabildi. Ağaca çarpıp duran otomobil bahçenin bitimindeki uçuruma uçmaktan son anda kurtuldu.

Kazanın ardından Küçük Zeynep hayatını kaybederken otomobilde bulunan anne Nevin Topçu, kayınvalidesi Emine Topçu ve küçük kızları Nevim Topçu yaralandı.

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıları Kütahya Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

EHLİYETSİZ ANNE, 5 YAŞINDAKİ KIZINI EZDİ
EHLİYETSİZ ANNE, 5 YAŞINDAKİ KIZINI EZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2009 Pazar 17:14:01
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 00:13:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?