7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

'Elbirliği içinde hizmet edelim'

KÜTAHYA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI ŞÜKRÜ NAZLI:

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, yerel yönetimlerin eskiye nazaran daha aktif olduğunu belirtti.

Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KÜSİAD) Yönetim Kurulu, Şükrü Nazlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Nazlı, özellikle ilçelere ve kırsal kesime hizmet götürülmesi noktasında yerel yönetimlerin daha etkin rol oynadığını vurguladı. Gelişen dünyada merkeziyetçi bir yönetim sisteminden uzaklaşılmaya başlandığına işaret eden Nazlı, “Yerel yönetimlerin daha fazla inisiyatif alması, hizmetin yapılmasında zaman kazandırıyor. Kütahya’nın her alanda gelişmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

KÜSİAD Yönetim Kurulu’na, “Elbirlik içinde Kütahyamıza hizmet edelim” diyen Nazlı, derneğin faaliyetleri hakkında KÜSİAD Başkanı Mehmet Ceylan’dan bilgi aldı. Ceylan, Kütahya’daki işletmelerin gelişmesi ve büyümesi için üyesi bulundukları Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) ile çatı kuruluş olan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) düzenlediği organizasyonlara katılım sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Kütahya’daki firmaların her geçen gün dünyadaki gelişmelere daha iyi ayak uydurduğunu söyleyen Ceylan, “Desteklerimiz artarak sürecek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 12:57:00
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 15:16:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?