2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Elif Karabulut'un Milli takım sevinci

Atletizm Federasyonu yıllık faaliyet programı çerçevesinde düzenlenen Balkan Dağ Koşusu Milli Takım Seçmelerinde Kütahya’dan Elif Karabulut 21.17’lik derecesiyle şampiyon olarak milli takıma seçildi.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde Atletizm Federasyonunun yıllık faaliyet programı Balkan Dağ Koşusu Milli Takım Seçmesi yapıldı. 29 atletin katıldığı Genç Bayanlar koşusunda Kütahya’dan Elif Karabulut 21.17’lik derecesiyle Türkiye Şampiyonu olarak birincilik kürsüsüne çıktı ve Genç Bayanlar Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası’nda Atletizm Milli Takıma seçildi.

Karabulut, 31 Mayıs Pazar günü Bulgaristan’da yapılacak olan “Balkan Dağ Koşusu”nda ülkemizi Genç Bayanlar kategorisinde temsil edecektir.Türkiye Şampiyonu atlet Elif Karabulut ve Antrenörü Muammer Altınok’la birlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen'i makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ölçen, spora olan katkılarının zaman içinde meyvelerini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ölçen, “Elif Karabulut’un Hem Kütahya spor camiasını, hem Kütahya halkını en iyi şekilde temsil ettiğini ve Mayıs ayında yapılacak olan “Balkan Dağ Koşusu”nda da, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Önümüzde Halil Akkaş gibi bir örneğin olmasının Kütahya’da sporla uğraşanların yanı sıra, başta atletizm branşı olmak üzere diğer branşlarda da örnek teşkil ettiğini, ülke genelinde sporculara lokomotif etkisi sağlamıştır. Niçin Halil Akkaş’lar, İzzet İnce’ler, Gülcan Mıngır’lar, Elif Karabulut’lar artmasın. Boksa, haltere, atletizme, kick boksa, bisiklete, tekvandoya milli sporcu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ayrıca Ölçen, Atletizm Antrenörü Muammer Altınok’u da tebrik etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 18:09:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?