3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Emet'te 2 kardeşe işkence iddiası

Kütahya'nın Emet ilçesinde, 2 çocuğu işkence yapıp dövdüğü ileri sürülen şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, polise H.Ç. isimli kişinin otelde kalan Merve K. (11) ve Sefa K. (11) isimli ikiz kardeşleri işkence yapıp dövdüğü ihbarı yapıldı.

Şikayet üzerine gözaltı alınan H.Ç., ifadesinde, yaklaşık 2,5 ay önce patronu Ö. Ö., boşanmış olduğu eşi M. K. ve bu evlilikten olan öz çocukları Kağan, A.ve M. Ç. ile patronunun yeğeni olan A. T. ve onun çocukları S. ve M. K. ile birlikte Emet Termal Resort Oteline tatil amacı ile geldiklerini, olay saatinde odasının balkonunda oturduğu sırada M., S., M. ve A.'ın top yüzünden kavga ettiklerini öğrendiğini ve kendilerini alarak odaya getirdiğini S. ve M.'ye hiç vurmadığını sadece kızdığını bu çocukların patronu Ö. Ö.'nin yeğeni olduğunu beyan etti.

Merve K. ve Sefa K. isimli kardeşlerin avukat nezaretinde alınan ifadesinde, kendilerine bakan şüpheli H. Ç.'nin annesi ve dedesi olmadığı zamanlarda kendilerini sürekli olarak dövdüğünü, olay günü şüphelinin çocukları ile birlikte oyun oynarken kavga etmeleri üzerine şüpheli tarafından tekme tokat dövüldüklerini beyan ettiler.

Merve K.'ye "Sol zigonatik çıkıntı üzerinde kızarıklık, hayati tehlikesi yoktur" şeklinde, Sefa K.'ye de "Sol iç dudak iç yönde diş kesisi ile uyumlu lezyon hayati tehlikesi yoktur" şeklinde doktor raporu verildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 17:04:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?