30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

En çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Kütahya'nın Pazarlar ilçesi, Kaymakamlık tarafından düzenlenen 'Pazarlar okuyor' kampanyasında, en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi. 

Halkın, kamu çalışanlarının, öğretmen ve öğrencilerin okuma alışkanlığının geliştirilmesi amacıyla başlatılan kampanyanın ödül töreni ilçe spor salonunda gerçekleştirildi. Halk kategorisinde Nursel Aydoğan, kamu çalışanları kategorisinde Yüksel Beroje, öğrenci kategorisinde ise Selahattin Dağ, Yeşim Yeşil ve Ramazan Bayram en çok kitap okuyan olarak seçildi. Toplamda ise 3081 sayfayla Yüksel Beroje aralık ayının en çok okuyan kişisi oldu. 

Kaymakam Önder Bozkurt , kampanyanın birinci ayında en çok kitap okuyanları Cumhuriyet altınlarıyla ödüllendirdi. Ayrıca yapılan törende sınıflar bazında birinci olan Pazarlar İlköğretim Okulu öğrencileri de kitap takımlarıyla ödüllendirildi. Bir sonraki ayın değerlendirilmesinin 12 Şubat'ta yapılacağı bildirildi. 

Pazarlar Kaymakamı Önder Bozkurt'a eğitime verdiği destekten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi tarafından öğretmenler adına plaket verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 17:06:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?