3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Engelli aday destek bekliyor

Doğuştan yürüme engelli Turan Demirel (44) Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Karacahisar beldesinin Hisar Mahallesi'ne muhtar adayı olduğunu açıkladı. 29 Mart 2004’de yapılan yerel seçimlerde iki oyla kaybettiği muhtarlığı bu kez vatandaşların teveccühü ile kazanacağına inandığını kaydeden özürlü Demirel, talebin kendisi gibi özürlülerle mahalle halkından geldiğini kaydetti.

Yaşadığı mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Demirel, sorunlarla mücadele için mahalle halkından destek istedi. Karacahisar beldesinde uzun yıllardır PTT acenteliği görevini en iyi bir şekilde yerine getirdiğini dile getiren Demirel, sağlıklı bir insandan daha fazla yaşama azmi gösterdiğini belirterek,” Mahallemizin sorunlarını vatandaşlar ve seçilecek belediye başkanıyla el ele vererek aşacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
Tatlı dili, güler yüzü ve hoş sohbetiyle çevresinde herkes tarafından sevilen doğuştan yürüme engelli Turan Demirel Karacahisar beldesinin Hisar Mahallesi sakinlerinden muhtarlık görevi için oy istedi. Demirel, seçildiği takdirde mahallesinin yol, ulaşım ve diğer noksanlıklarının tamamlanması için özverili bir şekilde çalışacağını vaat etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 11:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?