22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Esendemir gözyaşlarıyla uğurlandı

FEVZİ ESENDEMİR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kılıçdaroğlu'nun Kütahya mitinginde hayatını kaybeden eski CHP İl Başkanı Fevzi Esendemir, Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kütahya mitinginde kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden eski CHP İl Başkanı Fevzi Esendemir için Kütahya Ulu Cami'de kılınan cenaze namazına; ailesi, akraba ve dostlarının yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, CHP Kütahya milletvekili adayları ve çok sayıda partili ve Esendemir'in işletmelerinde çalışan personel katıldı. Törende, Fevzi Esendemir'in oğlu Cengiz Esendemir'in gözyaşlarını gizlemek için gözlük kullandığı

görüldü.

Cenaze namazının ardından, Fevzi Esendemir'in cenazesi mezarlığa götürülmek üzere ambulansa kadar aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'un da bulunduğu birçok kişi tarafından omuzlarda taşındı. Eski CHP İl Başkanı Fevzi Esendemir'in cenazesi, Evliya Çelebi Mezarlığına defnedildi.

Öte yandan, cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere çok sayıda partili ve işletmeci çelenk gönderdi.

FEVZİ ESENDEMİR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
FEVZİ ESENDEMİR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
FEVZİ ESENDEMİR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 17:30:03
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 19:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?