3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Eşkiyalar polisten de korkmadı

Kütahya’da, Şehit Mehmet Kartal Polis Karakolu yanındaki 5 işyerinin camları kıran şahıslar, olay yerinden kaçtı. Mağdur olan esnaf, karakol ve Merkez Komutanlığı’nın 15 metre karşısında böyle bir olayın meydana gelmesine tepki gösterdi.

Adliye, polis merkezi ve Merkez Komutanlığı’nın bulunduğu Fuatpaşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, baharatçı, terzi, arzuhalci ile bayan ve erkek kuaförlerinin camları şehir magandaları tarafından kırıldı.

Esnaflar, olay yerine gelen polisin şüpheli iki şahsı tespit ettiğini ve arandığını söyledi. Sürekli nöbetçi bulunan karakol ve Merkez Komutanlığı’nın hemen karşısında böyle bir olayın gerçekleşmesi ise, şehir magandalarının güvenliğin merkezi olan yerlerde bile ne kadar rahat hareket ettiklerini ortaya koydu. Polis tarafından tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına çalışılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2005 Cuma 14:28:43
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 13:58:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar IP: 81.215.245.xxx Tarih : 6.05.2005 22:15:44
bu habere güldüm geçtim nedeni ise polis karakolu karsisinda jandarma birligi karsisinda 5 dükkanin camlarini indirip kacilabiliniyorsa düsünün bir jandarma ve polis demekki ya uyuyordu ya da eti puf almaya gitmislerdi iyi ki banka falan soymaya kalkmamislar zira basarili olmalari kacinilmazmis...