22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Esnafta 14 Şubat hareketliliği

MAĞAZA VE ÇİÇEKÇİLERDE 14 ŞUBAT'A HAREKETLİLİĞİ

Kütahya’nın Hisarcık ilçesindeki esnaflarda 14 Şubat Sevgililer Günü hareketliliği yaşanmaya başlandı. Vatandaşların mağazalara rağbet göstermesi esnafın yüzünü güldürüyor.

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle vatandaşların mağazalara rağbet göstermesi esnafın yüzünü güldürdü. Kuyumculardan çiçekçilere, mobilyadan giyime, gıdadan teknolojiye kadar hemen her sektörde Sevgililer Günü rekabeti yaşanıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sevdiklerine hediye almak için mağazalara akın eden vatandaşlar, çiçek, hediyelik eşya ürünlerine ve giyim mağazalarına yoğun ilgi gösteriyor.

İlçedeki çiçekçilerin Sevgililer Günü'ne hazır olduklarını söyleyen çiçekçi Ali Kurum, “14 Şubat Sevgililer Günü’nde en çok tercih edilen çiçeklerin başında kırmızı gül gelmektedir. Sevgili peygamberimizin doğum günü olan Mevlit gecesi bu yıl 14 Şubat Pazartesi akşamını 15 Şubat Salı gecesine bağlayan geceye denk geldiği için de bu vesile ile gül satışında bu yıl daha da artış bekliyoruz. Yine en çok satılan çiçekler arasında buket çiçekler gelmektedir“ dedi.

MAĞAZA VE ÇİÇEKÇİLERDE 14 ŞUBAT'A HAREKETLİLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2011 Cumartesi 14:50:02
Güncelleme :12 Şubat 2011 Cumartesi 15:04:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?