8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Esnaftan musiki ziyafeti

ESNAFTAN MUSİKİ ZİYAFETİ

Kütahya'nın Simav ilçesinde tamamı esnaflardan oluşan Simav Musiki Derneği Korosu Belediye Düğün Salonunda, bini aşkın Simavlıya muhteşem bir konser verdi. Erdoğan Erken yönetimindeki koro program sonunda ayakta alkışlandı. Klasik şarkılarla sevilen eserleri bir araya getiren repertuarlarını başarıyla seslendiren koronun konseri, solistleri, saz sanatçıları sürprizleriyle göz doldurdu.

Sezonun son konserini bahar aylarında Simav halkına sunduklarını anlatan Simav Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Eren, bu tür kültürel etkinliklerine önümüzdeki günlerde devam edeceklerini söyledi. Eren, bu hususta kendilerini destekleyen Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan ve Simav halkını her zaman yanlarında görmekten büyük onur duydukları ve kendilerine teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi. Müzik ziyafetine dönüşen Klasik Türk Müziği Konserinde 15. Simav Şairler Şölenine katılmak üzere ilçeye gelen bir kısım şair yazdıkları şiirleri okudu. Ayrıca Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Üyelerinden Tuncay Yalın Ünlü “Şimdi Uzaklardasın” isimli şarkıyı seslendirdi.

Konser sonunda Dernek Başkanı Doğan Eren tarafından Belediye Başkanı Kasım Karahan’a günün anısına plaket takdim edildi.

ESNAFTAN MUSİKİ ZİYAFETİ
ESNAFTAN MUSİKİ ZİYAFETİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:34:03
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 13:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?