26
Nisan
2024
Cuma
KÜTAHYA

Evini terk eden dede bulundu

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, evini terk eden 74 yaşındaki Talip Demir jandarma ve köylüler tarafından sağ olarak bulundu.

İlçeye bağlı Gümüşlü Köyde oturan ve yaklaşık bir yıldan beri psikolojik tedavi gören Talip Demir (74), gündüz saat 18.00 civarı kendisine ait av tüfeğini yanına alarak evden ayrıldı.

Talip Demir'in yakınları, hasta ve yaşlı adamın evinde olmadığını görünce jandarmaya haber verdi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 50'ye yakın köylü vatandaşla birlikte köy ve çevresinde saat 03.50'ye kadar arama yaptı. Köyün 3 kilometre çapı çevresindeki dağlarda yapılan aramalarda bir türlü bulunamayan Talip Demir'den ümit kesilince gündüz aramaya karar verildi. Ertesi gün saat 07.00'da tekrar arama faaliyetine başlayan jandarma ekibi ve köylüler, Talip Demir'i, Gümüşlü köyünün 2 kilometre kuzeybatısında bulunan Manak mevkiindeki ormanlık alan içerisinde elinde av tüfeğiyle otururken buldular.

Yakınlarına teslim edilen Talip Demir'in yaklaşık bir yıldan beri psikolojik tedavi gördüğü, ancak kendisine doktorlar tarafından verilen ilaçları düzenli olarak kullanmadığı öğrenildi.  

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2013 Çarşamba 17:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?