2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Eynal'da müdür değişti

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, belediyenin işlettiği Eynal Kaplıcaları'nın yönetiminde görev değişikliğine gittiklerini bildirdi.

Karahan, görülen lüzum üzerine kaplıcanın 10 yıllık işletme müdürlüğü görevini üstlenen Altan Akmeşe’nin Jeotermal Servisi'ne, Jeotermal Servisi'nde görevli Cemil Baybuk’un da Eynal Kaplıcaları İşletme Müdürlüğü görevine atandığını ifade etti.

Eynal Kaplıcaları yönetiminde gerçekleşen görev değişimi konusunda siyasi düşünülmemesi gerektiğini belirten Başkan Karahan, görev değişimi hususunda aldıkları kararın ileriye dönek çalışmaların bir ürünü olduğunu iddia etti.

Bünyesinde iki otel, 196 motel, iki umumi hamam, iki yüzme havuzu, bir agua su parkı, bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkeziyle 15 hususi aile banyosu, 350 kişilik restoran, futbol, basketbol ve voleybol sahalarıyla piknik alanları, çay, kahve televizyon izleme bölümleri, kondisyon ve koşu bantlarıyla, çocuk ve oyun alanları, yürüyüş ve gezi parkurları gibi bölümleri barındıran Eynal Kaplıcalarının yeni işletme müdürlüğü koltuğuna oturan Cemil Baybuk, (43) Eynal Kaplıcalarına aşina birisi olduğun ve 10 yıl önce ayrıldığı eski görevine geri döndüğünü ifade etti.

Kaplıca müşterilerine kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için var gücüyle çalışacağını ve termal turizm alanındaki gelişmeleri sürekli takip ederek Eynal’ın rakiplerinden geri kalmaması için uğraş vereceğini anlatan Baybuk, işletme içerisinde müşteri memnuniyetinin ön planda tutulacağını ve personelin eğitimine önem vereceklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 14:17:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tevfik karabacak IP: 88.251.241.xxx Tarih : 15.04.2009 15:50:40

10 yıl önce gasp edilen hak yerine ulaştı. temennimiz cemil kardeşimizin bu yaşadığı haksızlık karşısında gösterdiği sabır ve anlayışı intikam duyguları içinde değilde, hoş görü ve hizmet anlayışı içinde sürdürerek kendisini mağdur edenleri utandırmış olsun.