22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Facia ucuz atlatıldı

FACİA UCUZ ATLATILDI

Kütahya'da 2 otomobilin çarpışma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, çarpışmanın etkisiyle bir otomobil elektronik eşya satışı yapan işyerine girdi.

Ali Paşa Mahallesi Balıklı Caddesi üzerinde sürücüsünün ismi açıklanmayan ve ters yönde ilerleyen Nurettin K. idaresindeki 34 EM 5239 plakalı otomobil, Rauf B. yönetimindeki 43 RR 952 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle 43 RR 952 plakalı otomobil, Murat Malçacı'ya ait elektronik eşya satışı yapan işyerine girdi. Kazada yaralanan olmazken, kaza anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Bu arada, Balıklı caddesi esnaflarından Şükrü Kutluğ, söz konusu bölgede sık sık trafik kazaları meydana geldiğini belirterek, yetkili kurumlara defalarca yazılı müracatta bulunmalarına rağmen hiç bir olumlu gelişme yaşanmadığını ifade etti. Kutluğ, "Önlem alınamsı için illaki birinin ölmesi mi lazım?. Bu kadar vurdumduymazlığa pes doğrusu. Buradan Emniyet Müdürü Kadir Karabıyık ve Vali Kenan Çiftçi'ye sesleniyorum; buraya bir ön önce lütfen gerekli önlemler alınsın" dedi.

İşyerinde ve otomobillerde yaklaşık 4 bin TL'lik hasar meydana geldiği belirtildi.

FACİA UCUZ ATLATILDI
FACİA UCUZ ATLATILDI
FACİA UCUZ ATLATILDI
FACİA UCUZ ATLATILDI
FACİA UCUZ ATLATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 15:20:05
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 16:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?