30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Fakirin karnı karanlıkta doyuyor

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın anlaşmalı olduğu yemek fabrikasında pişirilen 4 kap sıcak yemek ihtiyaç sahibi vatandaşlara akşam karanlığında dağıtılıyor.


Pazarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kaymakam Tarık Açıkgöz, köy ve mahalle muhtarlarınca tespit edilen 80 dolayındaki fakir ve yardıma muhtaç vatandaşın yemeğinin her gün düzenli bir şekilde görevliler tarafından akşam karanlığında kimse görmeden ulaştırıldığını kaydetti.

Fakir için pişirilen yemeklerin ihtiyaç sahiplerine akşam saatlerinde kimse görmeden ulaştırılmasına özen gösterdiklerini anlatan Pazarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kaymakam Tarık Açıkgöz, uygulama ile fakirleri rencide etmemeyi amaçladıklarını dile getirdi. Projenin ilçede başarıyla uygulandığına değinen Açıkgöz, yemek yardımından yararlanmak isteyen ihtiyaç vatandaşlara kapılarının sonuna kadar açık tutulduğunu bildirdi, bu tür uygulamadan hem kendilerinin hem de vatandaşların çok memnun kaldıklarını anlattı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 17:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?