22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Fare zannetti komşusu çıktı!

FARE ZANNETTİ, KOMŞUSU ÇIKTI

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, komşusunun evine gizlice giren bir kişi, tavan arasında polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 82.Yıl Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda oturan Hüseyin T. (57), komşusu E.B.'nin evine gizlici girdi. Hüseyin T, ihbar üzerine, gizlendiği çatı arasında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Ev sahibi E.B, "Evimin ön ve arka taraftan olmak üzere iki giriş kapısı var. Akşam üzeri evime arka kapıdan girdiğimde evde kimse yoktu. Daha sonra komşularda misafirlikte olan eşim geldi. Saat 19.40 civarında Kütahya'dan gelecek olan oğlumu almak üzere hanımla beraber evimin arka kapısından çıkarken, odanın elektriğini açık unuttuğumuzu fark edip geri dönünce içeriden gürültü geldi. Önce fare zannettim. Ancak gürültü fare gürültüsüne pek benzemiyordu. Sonra kedi-köpek olabilir diye düşündüm. Şüphelenip arka odanın kapısını, arkasından da odanın elektriğini açıp yukarı baktığımda, henüz yapımı tamamlanmamış çatı arasında bir çift ayak gördüm. Şahsı şüphelendirmemek için hanıma,

'İçerde fare var herhalde, çatıya kedi salalım' dedim. Daha sonra diğer odaya geçerek polisi aradım. Kısa süre sonra polis eve gelerek, komşumuz Hüseyin T'yi tavan arasında yakalayarak kelepçeledi. Şahıstan davacıyım" diye konuştu.

Sanık, ifadesinde, saldıran köpeklerden kurtulmak için eve girdiğini ve susma hakkını kullanacağını söyledi. Hüseyin T, "mesken masuniyetini ihlal " suçundan Emet Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Hüseyin T.'nin eve ne maksatla girdiği öğrenilemezken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 16:59:05
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 17:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa gür IP: 78.162.52.xxx Tarih : 4.02.2011 17:02:09

bu adam imamlık yapıp arkasına cemaati geçiriyo ve namaz kıldırıyo. hırsız bi imammın arkasında namaz kılan cemaat siz o namazları kazalayın en iyisi. ya da şöyle diyelim imam hırsız olursa cemaat hortumcu olsun........