3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

FB'li öğrencilerden örnek davranış

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Fenerbahçeliler Birliği'den oluşan 20 kişilik bir grup, Kütahya Kızılay Kan Merkezi'ne gelerek kan bağışında bulundu.

Farklı illerden Kütahya’ya üniversite okumak için gelen Fenerbahçeli öğrenciler, biri sabah diğeri öğleden sonra olmak üzere 2 grup halinde Kızılay Kan Merkezi'ne geldiler. İsimleri okunan üniversite öğrencisi koltuğa geçerek kan bağışında bulundu.

Fenerbahçeliler Birliği üniversite sorumlusu Evren Tüfekçi, yaptıkları bu uygulamanın herkese örnek olmasını istedi. Tüfekçi, şöyle konuştu: "Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği sadece tribün grubu, taraftar değil sosyal sorumluluklara sahip çıkan bir grubuz.Bu etkinlik çerçevesinde bugün de kan bağışı etkinliğimiz var. Bundan sonra her 6 ayda bir yapmayı düşünüyoruz .Bunun her vatandaşın görevi olduğunu düşünüyoruz.Herkesin yapması gerektiğini düşünüyoruz.Bunun için arkadaşlarımızı teşvik ediyoruz. Özellikle üniversitedeki arkadaşlarımızla irtibat haline geçip buraya geliyoruz. Fenerbahçe’mizin de adını bu şekilde duyurmak istiyoruz. Her yerde Fenerbahçeli olduğumuzu duyurmak istiyoruz. Bu duyarlılığa sahip insanlar olduğumuzu göstermek istiyoruz.Özellikle üniversiteli gençler olarak daha çok bu şekilde sosyal sorumlulukları üstlenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Burada elbette Fenerbahçeliler olarak bulunuyoruz. Sivil toplum örgütü olduğumuzu gösteren çalışmalar içerisinde olduğumuz için çok mutluyuz."

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 18:54:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çArşı Kütahya IP: 79.123.225.xxx Tarih : 8.05.2009 10:45:23

Aynısını geçen sene çArşı Kütahya olarak yapmıştık.. çArşı can alır can verir Kan Her Zaman Damardan Alınmaz...