26
Nisan
2024
Cuma
KÜTAHYA

Feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı

Kütahya'da otomobilin yoldan çıkarak cezaevi duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 00.15 sularında Kütahya-Eskişehir karayolunun 1. kilometresinde meydana geldi.Edinilen bilgeye göre, şehir merkezinden İnköy Mahallesi istikametine gitmekte olan Ali Ak yönetimindeki 43 AT 855 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yoldan çıkarak önce trafik ışıklarına sonra Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi duvarına çarptı. Araç içerisinde sıkışan 4 kişi itfaiye ve 112 Acil Servisi ekipleri tarafından ağır yaralı olarak çıkartıldı.

Araçtan çıkartılıp ambulansa konulan Ömer Kocaman (25) ve Ahmet Kocaman (25) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü Ali Ak ve araçta yolcu olarak bulunan Hüseyin Barutçu ambulansla Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Ak da hastanede hayatını kaybetti.Yaralı Hüseyin Bayburt'un hayatı tehlikesinin sürdüğü açıklandı.Kaza sebebiyle Kütahya-Eskişehir karayolundaki araç trafiği 1 saat süreyle kontrollü olarak sağlandı.Kazayla alakalı soruşturma sürüyor. 

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2013 Pazartesi 09:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?