22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Film gibi kovalamaca

KÜTAHYA'DA FİLM GİBİ HIRSIZ-POLİS KOVALAMACASI

Kütahya'da, çeşitli suçlardan sabıkalı 3 kişi, polisin dur ihtarına uymayarak kaçarken kaza yaptı. Kazanın ardından 1 zanlı yakalanırken, 2 kişi ormana kaçarak izlerini kaybettirdi.

Edinilen bilgiye göre, emniyet haber merkezi, plaka tanıma sistemine (PTS) çalıntı plaka olarak takılan 35 AD 5845 plakalı otomobilin Kütahya'ya girdiğini tespit etti ve durumu ekiplere telsizle anons etti. Afyonkarahisar yolu 15. kilometrede radarlı hız denetimi yapan trafik polisleri, kendi istikametlerine gelen otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan sürücü, yakalanacağını anlayınca merkez istikametine geri döndü. Germiyan kampüsü kavşağına geldiğinde karşısında motosikletli polis ekiplerini

gören sürücü, aracını süratli bir şekilde Afyonkarahisar istikametine döndürdü. Polisler barikat kurup yolu trafiğe kapattı. Durmaya niyeti olmayan sürücü, şarampole girip çıkarak barikatı aştı.

Kendini takip eden motosikletli polislerden kurtulmak için yolda zikzaklar çizen sürücüsü, Kütahya-Afyonkarahisar yolunun 35. kilometresinde, aynı istikamete giden kamyonu sollamak istediği sırada, mıcıra kapılarak önce karşı şeride geçti, daha sonra takla attıp yol ortasında kaldı. Araçta bulunan 3 kişiden 2'si, polisler gelmeden yaralı halde ormanlık alana kaçarak izlerini kaybettirdi.

Kazanın şokuyla kaçamayan V.A. (28) gözaltına alındı. Şahsın hayvan hırsızlığı ve çeşitli sutlardan 10 ayrı sabıkasının olduğu anlaşıldı. Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobilin Aydın'dan kiralandığı belirlendi. Aracın üzerine takılı 35 AD 5845 plakanın haricinde bagajında 09 PF 591 ve 45 P 0218 numaralı plakalar bulundu.

Yakalanan V.A., kaçanların sürücü M.A. (30) ve ismini bilmediği bir kişi olduğunu söyledi. Yaralı oldukları öğrenilen bu iki kişinin de yakalanmasına çalışılıyor.

KÜTAHYA'DA FİLM GİBİ HIRSIZ-POLİS KOVALAMACASI
KÜTAHYA'DA FİLM GİBİ HIRSIZ-POLİS KOVALAMACASI
KÜTAHYA'DA FİLM GİBİ HIRSIZ-POLİS KOVALAMACASI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 14:48:03
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 16:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?