3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Fuar seferberliği

Kütahya'da, 16 -19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan '1. Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Süt ve Süt Endüstrisi Fuarı' (KÜTAF 2009) için hazırlıklar sürüyor. 75 firmanın stand açacağı fuarın ziyaretçi organizasyonu için Frig Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol ve Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş köy köy dolaşarak, üreticileri fuara davet ediyor.

KÜTAF 2009'DA TV YAYINLARI
TRT GAP Televizyonu'nda yayınlanmakta olan 'Bu toprağın sesi' isimli programının, KÜTAF 2009'dan canlı yayın yapacağı belirtildi. Etkinlik çerçevesinde tarım kanalı olan Toprak TV'nin de üreticiyi bilinçlendirmeye yönelik fuardan 4 gün boyunca yayınlar yapacağı kaydedildi.

Frig Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol ve Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş merkez ve ilçelere bağlı köylerde ziyaret çalışmalarını sürdürüyor. Tuncay Varol, "Tarım Fuarına büyük bir ilgi bekliyoruz. Başta Kütahya il merkezi, merkez köyleri ve ilçelerimiz ile köylerimizden büyük taktir toplayan organizasyonumuzda son haftaya geldik. Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş ile birlikte köy ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta Eskişehir, Bilecik, Uşak, Afyonkarahisar il Ziraat Odalarını ziyaret ettik. Bu illerden ziyaretçi orgnazizasyonu yapıldı. İlginin oldukça yüksek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 17:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?