3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Gazeteciler AKP'li adayı ziyaret etti

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu ve cemiyet yönetim kurulu üyesi ve İhlas Haber Ajansı muhabiri Hüseyin Efe, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Nazlı'yı seçim bürosunda ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Nazlı, 2002 yılında aktif olarak başladığı siyaset yolculuğundan bu güne kadar Kütahya’ya hizmet adına ilkeli, dürüst ve seviyeli duruşundan hiç ödün vermediğini söyledi.

Tüm mesaisini siyasete vakfettiğini belirten Nazlı, "Şimdiye kadar hep anlamaya, yardım etmeye, yol açmaya, yol göstermeye çalışarak hizmet ettik.Bir Kütahya ve bir Türkiye sevdalısı olarak tüm mesaimizi siyaset hizmetine vakfettik. 5,5 yıldır sürdürdüğüm AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevimin ardından, yeni hizmetlere talip olmak üzere 29 Mart 2009 da gerçekleşecek Yerel seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığı için Aday Adayı oldum.

Ekip ruhuyla, Kütahya olarak AK Parti’nin tüm Türkiye teşkilatları içerisinde hep ilk sıralardaki yerimizi aldık. 2002 Genel Seçimlerinde, 2004 Yerel Seçimlerinde, 2007 Genel Seçimlerinde oy oranımızı sürekli yükselttik. Kütahya’lı hemşehrilerimizin teveccühleri, çalışmalarımızda bize güç verdi, hız verdi. Bugün Kütahya; duble yolları, toplu konutları, modern hastaneleri, yeni okulları, gelişen sanayisi ve değişen çehresiyle çok farklı bir konumda. Tıp fakültesi, alışveriş merkezleri ve Zafer Havaalanı projesiyle bir cazibe merkezi olma yolunda. Bizim Kütahya için daha çok yapacak işimiz ve hayallerimiz var. Bunları beraberce başaracağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

AK Parti kurucusu olmaktan gurur ve şeref duyduğunu anlatan Nazlı, "AK Partimizin kurulduğu 14 Ağustos 2001'den bu güne Kütahya’mıza hizmet etmek adına yüreğimizdeki sevda, gönlümüzdeki aşk hiç sönmedi, heyecanımız hiç kaybolmadı. Milletimize, ülkemize ve Kütahya’mıza hizmet etmiş olmaktan dolayı hep gurur duyduk ve iftihar ettik. Bizler Başbakanımızın da ifade ettiği gibi, hizmetleri başarılı bir şekilde yerine getirmenin belediye başkanlarının asli görevi olduğunu, 'yani ben şu kadar iş yaptım, şu kadar iş bitirdim' demenin yeterli olmadığına, olması gereken insanların gönlünü, sevgisini ve muhabbetini kazanmak olduğunu biliyoruz. İnsanların gönlüne giden yolların açılmasıdır. Önemli olan ve toprak kadar mütevazi olmak" diye konuştu.

Parti üyeleri Remzi Günay ve Musa Yılmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette Tunçoğlu ve Efe, Nazlı'ya aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 12:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?