29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Gazetecilerin dayanışma yemeği

Kütahya'da, Gazeteciler Cemiyeti'nin 'Çalışan Gazeteciler Günü' sebebiyle verdiği birlik-beraberlik ve dayanışma yemeği, protokol ve basın mensuplarını bir araya getirdi.

Polisevinde verilen yemeğe Vali Şükrü Kocatepe, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Küçükakyüz, Belediye Başkanı Mustafa İça, Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıkoyunca, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muzafeer Karadağ, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Lütfi Mor, Orman Bölge Müdürü Yüksel Gül, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Akkaya, daire müdürleri, ildeki özel sektörlerin genel müdürleri, gazete, televizyon ve ajansların yetkilileri katıldı.


Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, "Biz gazeteciler, siz yöneticilerimiz gibi kamu görevi yapıyoruz. Bizim gayemiz de basın yolu ile Kütahya'ya hizmet etmektir. Cemiyet olarak, geride bıraktığımız '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle verdiğimiz birlik-beraberlik ve dayanışma yemeği düzenledik. Davetimize icaset eden eden herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kütahya Valisi Şükürü Kocatepe de, 10 Ocak gününün aynı zamanda İdareciler Günü de olduğunu belirterek, "Yani 10 Ocak günü hem sizin, hemde bizim günümüz. Ben basın mensuplarını mesai arkadaşım olarak görüyorum. Çünkü basın mensupları da bizim gibi kamu görevi yapıyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2008 Pazar 13:22:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?