29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Gazetecilerin KÜTSO ziyareti

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu ve basın mensuplarıyla öğle yemeğinden bir araya geldi.


Nafi Güral, Kütahya Seramik A.Ş.'deki yemek sonrası yaptığı açıklamada, "Basın mensuplarıyla yaklaşık 5-6 aydır bereber alamıyordum. Davetimi kabül ederek buraya kadar geldiğiniz için beni onurlandırdınız. İnsanların bilgilendirilmesi hususunda basın mensupları büyük bir özveri ile çalışılyor. Kütahyalılar olarak basını desteklememiz gerekiyor. Ben bunu uzun zamandır söylüyorum. Basın ne kadar güçlü olursa, topluma da o kadar çok bilgi aktarır. Basının işlerinin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ama zoru başarmak güçlü insanların işidir. Sizde güçlü insanlar olarak bu zoru başarıyorsunuz. Ben her zaman basını destekledim ve yanında oldum, olmaya da devam edeceğim" dedi.


Cemiyet Başkanı İhsan Tunçoğlu, Nafi Güral'ın Kütahya'yı her platformda başarıyla temsil ettiğini belirtti. Güral'a gerçekleştirilen ziyarete, Yeni Kütahya Gazetesi'nden Mehmet Yaylıoğlu, Bünyamin Çaplugaş, Kütahya Ekspres Gazetesi'den Nuri Sarıışık, Ömür Demir, Kütahya TV'den Güler Yılmaz ve Feyza Kayar, İhlas Haber Ajansı'ndan Hüseyin Efe, TRT muhabiri Hasan Bilcan, Tellal Gazetesi'nden İbrahim Coşkun, Çinikent Gazetesi'nden Erdoğan Çay, Destan TV'den Hüseyin Gezgin, Suim Bige Altıner, Zefar Gazetesi'nden Ramazan Doğan, Bölgem Gazetesi'nden Deha Onur Akdemir, Birlik TV'den Ahmet Emre Özevren ve Abdurrahman Arın, Aktüel Gazetesi'nden Hasan Demir ile Gündem Gazetesi'nden Hasan Okçu katıldı. 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:25:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?