30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Gediz Belediyesi'nde teknolojik dönem

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, belediye ile su aboneleri arasında yaşanan ödeme sıkıntılarına akıllı su sayacıyla çözüm getirildi. 

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, yaşanan kargaşanın ortadan kaldırılması için akıllı su sayacı sistemine geçen belediyenin, elektronik kartla çalışan yeni sayaçlar sayesinde faturaların geç ödenmesinden kurtulduğunu, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılara da çözüm getirilmiş olduğunu söyledi. 

Başkan Mehmed Ali Saraoğlu, "Gediz Belediyesi su sayaçlarında akıllı sayaç olarak tabir edilen elektronik kartlı sisteme geçiyor. Bu yeni uygulama belediye ile aboneleri rahatlatacak. Her vatandaşımızın kullanabileceği basitlikte olan akıllı su sayaçları elektronik kart ile çalıştığından su sarfiyatı ve borç yükünü kontrol altına alıyor. Elektronik karta yüklenilen ücret kadar su harcama yapılmasını sağlayan akıllı sayaçların vatandaşlarımız tarafından benimseneceğini umuyoruz. İsteyen her vatandaşımızın kullanabileceği sisteme yakın zamanda geçeceğiz. Yeni sistemde faturaların geç ödenmesi, ödenmemesi gibi durumların ortadan kalktığı gibi ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan su ödeme sıkıntılarına da çözüm sağlanmış oldu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 13:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?