3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Gediz'de eğitime destek

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, okullardaki eğitim seviyesinin yükseltilmesi amacıyla bir süre önce eğitime destek kampanyası başlatan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Fatih İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek bir adet dizüstü bilgisayar armağan etti.

Okulda öğrencilerle sohbet ettikten sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, okullarda eğitim seviyesinin daha yükseklere taşınması için Eğitime Destek Kampanyasını sürdüreceklerini söyledi. Başkan Saraoğlu, “Bugüne kadar ilçe merkezi ve köy okullarımıza birçok konuda destek verdik. Bilgisayar, bahçe düzenlemesi, masa tenisi, satranç takımları, kitap ve kırtasiye yardımlarımız oldu. Geçtiğimiz yıl okulumuzun bahçesinde kilit parke ile düzenleme gerçekleştirdik. Çocuklarımızı toz ve çamur içersinden kurtardığımızı görmek bana mutluluk verdi. Şimdi iyi ki yapmışız diyorum. Sıra teknolojik destek vererek daha iyi eğitim almalarını sağlamaya geldi. Bu tür desteklerimiz devam edecek” dedi.
Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Altıntaş, daha önce belediye tarafından okula yapılan bahçe düzenlemesi ve armağan edilen dizüstü bilgisayar gibi eğitime verdiği desteklerinden dolayı Başkan Saraoğlu’na öğrenciler adına teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 16:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?