2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Gediz'de Gazze'ye yardım çayı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce Gazze’ye yardım amacıyla çay şöleni düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği yardım çayı şölenine Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Jerfi Alptekin, Okul Aile Birliği Başkanı Saide Özçelik ve hayırsever 120 bayan katıldı.

Çay şöleninde bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Saide Özçelik, Gazze’deki vahşette anasız babasız kalan yavruların acısını azaltmak için toplandıklarını söyledi. Yapılan yardımın az miktarda olsa da yaraların kapanmasına katkı sağlayacağını belirten Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Saide Özçelik, “Toplantımızın amacı eğlenmek değil, Gazze saldırısında mağdur durumda bırakılan yavrular için ortak noktada birleşip yaraların biran evvel sarılmasına yardımcı olmaktır” dedi.

Konuşmanın ardından Gazze’de çekilen acıları gösteren bir slayt gösterisi izlendi. Daha sonra misafirlere Mahalli Sanatçı Hasan Numan Akman ve Alper Dağdelen tarafından sunulan canlı müziğin ardından çay ve pasta ikram edildi. Program sonunda tüm katılımcılar arasında eşya çekilişi yapıldı. Yapılan çekilişte 800 TL. gelir elde edildiği, toplanan paranın Gazze’ye gönderilmek üzere Kızılay’a aktarılacağı bildirildi.

Şölende, daha önce Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen İğne Oyası kursundan mezun olan kursiyerlerin hazırladığı el emeği eşyalar sergisi gezildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 16:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?