3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Gediz'de karne şenliği

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 2008-2009 eğitim-öğretim yılının ilk yarı sonunda karne alarak tatile giren İlköğretim Okulu öğrencilerine karne şenliği düzenledi.

Gediz Belediyesi tarafından Belediye Kültür Salonu'nda bu yıl beşinci kez düzenlenen karne şenliğinde çocuklara çeşitli eğlence düzenlendi ve armağanlar dağıtıldı.

Karne şenliğinden önce bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, birinci ve ikinci yarıyıl sonlarında düzenledikleri karne şenliğinin beşincisini gerçekleştirdikleri için büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Veliler ve çocuklar ile tekrar bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Başkan Saraoğlu, “Sevgili öğrenciler, sıkı bir çalışma sonunda başarınızın kanıtı olan karnelerinizi aldınız. Her yarıyıl sonunda sizler için güzel bir eğlence düzenleyip hediyeler vererek başarılarınızı kutluyoruz. Başarılarınızın devamını bekliyorum. Artık karne şenliğini geleneksel hale getirdik” dedi.

Daha sonra Hacivat- Karagöz gölge oyunu ile başlayan karne şenliğinde ilizyon, palyaço ve pamuk prenses gösterileri ile doyasıya eğlenen çocuklara tatil kitabı, pamuk helva, şeker, kek ve meyve suyu dağıtıldı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 18:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?