3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Gediz'de polisler ağaç dikti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Emniyet Teşkilatının 164. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan polisler aileleriyle birlikte ağaç fidanı dikti.

Kutlama programı çerçevesinde Adnan Menderes Kültür Parkı’nda bir araya gelen tüm polisler eşleri ve çocuklarıyla park alanındaki Polis Hatıra Ormanı’na 200 adet çam fidanı diktiler.

Ağaç dikiminden önce yıldönümüyle ilgili bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem, 1845 yılında kurulan teşkilatın her türlü zorluklara rağmen kendisini geliştirerek dünyada sayılı kurumalar arasına girdiğini söyledi. Emniyet Müdürü Özdem, “Tüm emniyet mensuplarının eşleri ve çocukları ile Polis Ormanında güzel bir görev için bir araya gelmesinden gurur duyuyorum. Ülke için kutsal bir görev yaptığını bilerek kendisini günün her saatinde sorumlu hisseden arkadaşlarımızın bu güzel gününü kutluyorum. Ayrıca, her yıl burada fidan dikerek ormanımızı güçlendiren tüm personelimize, değerli eşlerine ve çocuklarına teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra ilçede bulunan Atatürk ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okullarına Komiser Yardımcısı Eyüp Gördesli, Polis Memuru Fevziye Gökkaya ve Ümit Gökhasan tarafından ziyaret düzenlenerek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Diğer taraftan kutlama haftası boyunca ilçe merkezinde önceden belirlenen yardıma muhtaç fakir ailelere ziyaret düzenleneceğini belirten Müdür Özdem, bu ailelere personelin imkanlar nispetinde maddi yardımlarda bulunulacağını, program akışı içersinde ilçede oturan şehit polis Cavit Kaçmaz’ın babası Halil İbrahim Kaçmaz ve ailesi ile Göynükören Köyünde ikamet eden şehit polis babası Halil İbrahim Can ve ailesini evlerinde ziyaret ederek, onların yalnız olmadıklarını, her durumda teşkilat ve personelin yanlarında olduğu mesajı verilmeye çalışılacağını ifade etti.

Şehit polisler için Ulu Camide mevlit okutulduktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birim amirlerinden oluşturulan bir heyetle birlikte İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı ve hakimlere ziyaret düzenlendi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 14:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?