3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Gediz'de traktör hırsızlığı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, bir oto galericisine ait traktör kimliği belirsiz kişilerce çalındı.


Edinelen bilgiye göre, Özyurt Mahallesi Nakiboğlu Caddesi 40 numaralı binada oto galericiliği yapan Vedat Öztürk, (32) işyerinde bulunan traktörlerden birisinin gece yarısı çalındığını söyledi.


15 traktörü işyeri önünde bırakarak evine giden Öztürk Galeri sahibi Vedat Öztürk, sabah geldiğinde traktörlerden birinin çalındığını fark edemedi. Saat 11.00-12.00 arası işyerindeki traktörleri saymaya başlayan Öztürk, traktörlerin birinin yerinde olmadığını görünce polise şikayette bulundu.


İkinci el otomobil ve traktör alım satımı yapan Öztürk, bazen tanıdıkları kişilerin traktörleri kendilerinden habersiz alarak işlerini gördükten sonra tekrar geri getirdikleri için olayı fark ettikten sonra akşam saatlerine kadar bekledi. Kaybolan traktörden bir haber alamayınca tereddüde düşerek polise şikayet eden Öztürk, “Traktörlerin çalınma ihtimaline karşı radyatörlerindeki suları boşaltıyoruz. Mazot depolarında da ancak 2-3 kilometre gidebilecek kadar yakıt bırakıyoruz. Buna rağmen traktörün nasıl çalındığına şaşırdım” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 13:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?